Lukas-Skolen søger barselsvikar til overbygningen

Vi søger en dygtig og kompetent lærer til vores overbygningsteam, der kan være klasselærer i 8. klasse og undervise i dansk og gerne samfundsfag.

Vi er en kristen friskole på fælleskirkelig grund og forventer, at ansøgere må være i overensstemmelse med skolens kristne grundsyn og aktivt arbejde for dette.
Vores kerneværdier er faglighed, trivsel og mening.

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads med skønne børn og unge, engagerede kollegaer og et tæt forældre-samarbejde.
Vi kan tilbyde ansættelse fra 01.02.21 (gerne tidligere) frem til 31.12.21. Stillingen er i udgangspunktet sat til 80%.

Ansættelse efter overenskomst mellem finansministeriet og LC. Der indhentes børneattest ved ansættelse.
Ansøgningen sendes til: moe@lukas-skolen.dk.

Ansøgningsfrist den 03.12.20
Samtaler afholdes den 09.12.20

Flere oplysninger og aftale om et besøg på skolen kan fås ved henvendelse til skolens forretningsfører, Elisabeth G. Jørgensen, tlf.: 7572 0080.

Se evt. mere på vores hjemmeside: www.lukas-skolen.dk

Luk