Lukas-Skolen søger
Pædagog til SFO

Vi søger med tiltrædelse 1.12.2017 en engageret og dygtig pædagog til en 30 timers stilling.
Du skal være med i vores SFO med 90 børn og desuden i førskolen hver formiddag fra 1.marts.

Vi søger en pædagog som:
- brænder for fritidspædagogikken og værdsætter legens betydning for barnets udvikling.
- har blik for, hvad der er på spil i barnets sociale liv og gerne reflekterer over dette sammen med kolleger.
- kan arbejde med på vore værdier “Trivsel, faglighed og mening”
- har overblik og er fleksibel i en hverdag med 90-115 børn, kan igangsætte og fuldføre forskellige forløb/ aktiviteter med børnene.

Vi er en kristen friskole på fælleskirkelig grund og forventer, at ansøgere er loyale overfor skolens kristne grundsyn og aktivt arbejder for dette.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem BUPL og skoleforeningerne ved Frie Grund-skoler. Der indhentes straffeattest ved ansættelse.

Ansøgningen sendes på mail til jf@lukas-skolen.dk

Ansøgningsfrist d.1.10.2017.
Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 41.

Flere oplysninger kan fås ved henvendelse til SFO leder Jette Fugmann på 7572 6888 eller 4076 9291 imellem kl. 8-11.

Luk